August 9, 2017

Langkawi Calendar Of Event 2017

Assalamualaikum

Aku tak akan kongsi sesuatu yang tak menarik untuk diheboh hebohkan kepada keluarga atau pun kawan-kawan. Tetapi hari ini aku nak sangat bagi tau korang sesuatu yang pasti akan menarik korang untuk lepak, makan dan shopping di Pulau Langkawi!

Wei, bulan Ogos nie banyak giler aktiviti makan, lepak dan shopping yang korang boleh buat di Pulau Langkawi!

Macam-macam aktiviti sepanjang bulan Ogos 2017 korang boleh chek-out melalui Langkawi Calendar Of Events 2017 ( Ogos - Oktober). Hadooi, ruginya tak jalan-jalan di Langkawi.



Asean Food Festival 2017 – ini festival yang sangat sangat aku harapkan selama ini ada di Langkawi. Himpunan makanan dari 10 Negara-negara Asia..pasti meriah dengan kepelbagaian makanan.






 Rujukan :Lembaga Pembangunan Langkawi
Post a Comment

Artikal terkini dari Babab.net